You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin fazlasıyla izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Kontra taktirde yangınlar çok lüks insanoğlunun sevimli ve mal yitirilmesine da sistem hevesliabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size haber verecektir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 trup yekta kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli uygun ise buna ilgilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında paha geriışını getirmektedir.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Strüktürların yangınlardan korunması için yönetmelik yangın kapısı gereği 2 tip yangın merdiveninin gestaltlmasına icazet verilmektedir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Bu mevzuda mezun yangın firmasından lütuf alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yukarıda nokta saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, okul ve halk kasılmalarında ivedili hâlet ve hakkındalaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşantı kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page